In het kader van de expositie Hybrids, die loopt tot en met 23 september 2018, is er voor het voortgezet onderwijs het kunstblad Mixed Realities ontwikkeld. Meer informatie over dit kunstblad vindt u in het menu links.
 
Het kunstblad
Educatieve producten voor het voortgezet onderwijs, die aansluiten bij het actuele programma van Lustwarande, hebben de vorm van een kunstblad – een dubbelzijdig full colour bedrukt 400 grams A4 – waarop de thema’s van de expositie nader uitgewerkt worden. Mixed Realities is de tweede uitgave in de reeks.
Op de voorzijde van het kunstblad wordt informatie gegeven over de actuele expositie en worden er thema’s aangereikt die daarbij aansluiten.
Op de achterzijde worden korte opdrachten bij de thema’s aangereikt. Deze opdrachten zijn bedoeld als inspiratie voor de eindopdracht.
 
Mixed Realities is geschikt voor leerlingen uit onderbouw en bovenbouw, kan gebruikt worden voor vmbo, mbo, havo en vwo en kan ingezet worden bij CKV (nieuw) en de kunstvakken. Het kunstblad kan ook los van de expositie gebruikt worden.
Bij ieder kunstblad wordt er gratis een beknopte, overzichtelijke docentenhandleiding aangeboden, waarin onder andere meer achtergrondinformatie te vinden is over de thema’s, die op de kunstkaart aan de orde komen.